18 de maig 2013

El CTT Cornudella, empès per una gran afició, agafa avantatge en el Play-Off d’ascens a Preferent

El primer partit, a punt de començar
El CTT Cornudella ha fet un pas endavant molt important per a ascendir per primera vegada a la màxima categoria provincial de Tarragona, la Preferent, al guanyar al CTT Amposta per 4 punts a 2 en el partit d’anada del Play-Off d’ascens, disputat divendres al local de la Renaixença, a les 21.30 i fins passada la mitjanit, davant els ulls atents de més de 60 aficionats (comptant els que anaven i tornaven de l’Àtic a fer el “quintet”), que han estat decisius tot animant els artistes de la pala i donant resposta d’aquesta manera a la crida del Club.

El partit ha començat amb victòria de l’equip local, per part de Marc Olivé, davant Xavi Curto, del CTT Amposta, per 3 jocs a 1. Tot i perdre el primer joc, el Marc s’ha refet ràpid i ha acabat fent valer el seu superior nivell competitiu, emportant-se els següents 3 jocs per guanyar el primer punt (1-0). En el següent partit, Oriol Carod s’ha enfrontat a Vicent Úbeda en un partit molt emocionant i igualat, de forma que s’ha hagut de decidir en un 5è joc en un cara i creu on la sort ha estat del jugador visitant, emportant-se el joc decisiu per 12 a 10. D’aquesta forma, el CTT Amposta empatava en el marcador global de l’eliminatòria (1-1). En l’últim enfrontament de la primera part del partit, la victòria ha estat de nou per l’equip visitant, doncs Marc Royo s’ha desfet de Víctor Altarriba, el jugador local, per 3 jocs a 1, situant l’1 a 2 en el marcador general.

Pluja de confeti i ambient festiu al final del partit
En la segona tanda de partits, però, el CTT Cornudella ha arrasat al CTT Amposta, empès per una afició que no parava d’animar a base de càntics, cops de tambor i botzines de tota mena, en un espectacle digne de la més alta categoria i que ha sorprès als propis jugadors visitants, que no han tingut res a fer davant el vendaval cornudellenc. Marc Olivé i Víctor Altarriba han deixat a 0 a Vicent Úbeda i Xavi Curto respectivament, mentre que Oriol Carod només cedia un joc davant de Marc Royo, per posar el definitiu 4 a 2 al marcador, que ha fet esclatar d’alegria l’afició, sota una pluja multicolor de confeti.

Després d’aquest primer partit de l’eliminatòria, doncs, el CTT Cornudella està més a prop del repte d’ascendir a la categoria de Preferent de la província de Tarragona. Caldrà, però, un darrer esforç a Amposta, el proper divendres 24, en el partit de tornada, per a rematar la feina que s’ha fet durant tot l’any. El Club torna a fer una crida al suport de l’afició, per la qual cosa intentarà facilitar la logística del desplaçament a Amposta a tots aquells aficionats que desitgin animar l’equip i participar amb ell de la cloenda de la temporada 2012-2013­, que ja està a punt de ser històrica.

L'afició i el confeti (escombrat per l'àrbitre al final) han donat color al partit

Acta del partit
CTT Cornudella
4
15-8
2
CTT Amposta
Marc Olivé
1
3-1
0
Xavi Curto
Oriol Carod
0
2-3
1
Vicent Úbeda
Víctor Altarriba
0
1-3
1
Marc Royo
Marc Olivé
1
3-0
0
Vicent Úbeda
Víctor Altarriba
1
3-0
0
Xavi Curto
Oriol Carod
1
3-1
0
Marc Royo
 Àrbitre: Miquel Correa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada